Tečaj kvalitetnog roditeljstva

1526564 1377640782499489 717529020 n | GRDELIN BUZET

Dragi roditelji,

obavještavamo vas da su u tijeku upisi u novi ciklus tečaja kvalitetnog roditeljstva “Sretan roditelj – sretno dijete” namijenjen roditeljima djece koja su polaznici našeg vrtića.

Tečaj je besplatan, a odvijat će se srijedom od 17:30 do 19:30 sati, počevši od 11. listopada 2017. godine. U tečaj se mogu uključiti jedan ili oba roditelja.

Tečaj vodi psihologinja Meri Višić, za detaljnije informacije i prijave možete se javiti na broj 091 517 49 31 ili na e-mail adresu meri.visic@skole.hr.

Prijave se primaju zaključno do 2. listopada 2017., odnosno do popunjenja grupe.

Voditeljica Meri Višić  prenosi kratke informacije o tečaju:

Kroz 9 radionica koje se provode kontinuirano jednom tjedno, roditeljima se nastoji pomoći u boljem razumijevanju djeteta te suočavanju i snalaženju s izazovima koje odgoj donosi. Tečaj je spoj teorijskih znanja, interaktivnih igara i vježbi iz komunikacije. Deseti susret predviđen je kao zajedničko druženje roditelja uz podjelu diploma o uspješno završenoj edukaciji.

Evaluacija programa koji se u Buzetu kontinuirano provodi proteklih 10 godina pokazuje da se kod roditelja nakon tečaja između ostalog povećava zadovoljstvo roditeljskom ulogom, poboljšavaju partnerski i ostali odnosi, smanjuje stres i povećava osjećaj kompetentnosti u odgoju.

U ugodnoj atmosferi zajedno s drugim roditeljima možete dobiti odgovore koje tražite, saznati o njihovim spoznajama s područja odgoja, čuti iskustvo drugih roditelja, naučiti nešto o sebi i djeci i postati bolji u roditeljskoj ulozi.