PITANJA RODITELJA

IMATE PITANJE, SAVJET ILI PRIJEDLOG?

Ovdje je vaša sigurna stranica – pitanje možete postaviti potpuno anonimno, bez navođenja imena i email adrese. Na postavljeno pitanje odgovorit će se u što skorijem roku te će pitanje i odgovor biti objavljeni na ovoj stranici. Ukoliko odlučite ostaviti ime i email adresu, odgovor ćete također primiti na navedeni email.

  Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici.

  Poštovani, kako je pravilo ovog vrtića vezano za COVID-19 cijepljenje svih djelatnika vrtića? Da li će se djelatnici cijepiti ili su već cijepljeni?

  Poštovani,

  Zaprimili smo Vaš upit o cijepljenju djelatnika Dječjeg vrtića „Grdelin“ na koji Vam odgovaramo.

  Cijepljenje protiv bolesti COVID-19 u Republici Hrvatskoj nije obvezno i nitko ga nije prisiljen primiti. Svi radnici Dječjeg vrtića „Grdelin“ Buzet koji su se prijavili za cijepljenje u suradnji s ZZJZ IŽ cijepljeni su po rasporedu cijepljenja. U skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka, podatak o kojim se to radnicima radi ne možemo Vam odgovoriti.

  S poštovanjem,

  Osoba za informiranje Dječjeg vrtića „Grdelin“ Buzet

  Oriana Krušvar

  Poštovani, što u slučaju da mi kao roditelji imamo prigovor na povećanje cijene vrtića pošto smatramo da razina kvalitete usluga u vrtiću nije opravdala ni staru cijenu vrtića a kamoli novu, višu cijenu vrtića?

  Poštovani, ukoliko ste nezadovoljni kvalitetom koju Vam pruža Dječji vrtić “Grdelin” Buzet i imate prigovor na cijenu, slobodno se imenom i prezimenom obratite ravnateljici vrtića na e-mail info@grdelin-buzet.hr ili telefonski na broj 662 614. Također, možete se obratiti i Upravnom vijeću Dječjeg vrtića “Grdelin” pisanim prigovorom na adresu II. Istarske brigade 19, Buzet.

  Ravnateljica Mirjana Matančić Salhoff

  ODLUKA O UPISU DJECE U DJEČJI VRTIĆ “GRDELIN” BUZET ZA PEDAGOŠKU 2024./2025. GODINU

  X