Na kraju 2021. godine – čestitka i obavijest

Sretan Bozic slika 90fafbbb | GRDELIN BUZET

Poštovani roditelji,

na kraju ove vrlo zahtjevne 2021. godine u kojoj smo se, zbog pandemije covid 19, morali prilagođavati novim uvjetima života, uložili smo dodatne napore da nam djeca što manje osjete promjene kreirajući nove načine učenja i spoznavanja svijeta oko sebe, maksimalno vodeći računa o zaštiti zdravlja djece, roditelja i zaposlenika Vrtića. Iako su pojedine odgojne skupine povremeno  morale u samoizolaciju, Vrtić je za većinu djece bio otvoren cijelu godinu.

Godinu 2021. pamtit ćemo, po dugo očekivanoj dogradnji modernog, novog djela Vrtića koji svojim kapacitetom zadovoljava potrebe smještaja sve prijavljene djece u jaslice/vrtić, po zapošljavanju mladih odgojiteljica i pomoćnog osoblja, pamtit ćemo po uvođenju radionica za roditelje „Rastimo zajedno“ koje se provode u Vrtiću te  po jednoj lijepoj zavičajnoj priči –  Projektu „Bavul“ – škrinjica društvenih igara o Buzetu koju je Vrtić realizirao u suradnji s Gradom Buzetom, DND Buzet,  Katedrom čakavskog sabora Buzet i Srednjom školom Buzet, a koju su djeca dobila na poklon od Djeda Mraza za Božić.

U  novoj 2022. godini najavljujemo  viši standard pružanja usluga ukidanjem donošenja posteljine za djecu od kuće.

Već od prvog radnog dana u 2022. godini djeca će donositi samo svoju pidžamu u vrtić.

Svim roditeljima zahvaljujem na razumijevanju, strpljenju i  prilagodbi na nove,  iznenadne situacije koje su se vrlo često događale tijekom cijele kalendarske godine.

Svima vama, vašoj djeci i cijeloj obitelji od srca želim svako dobro u 2022. godini.

Silvana Pavletić, ravnateljica

Sretan Bozic slika 660189b1 | GRDELIN BUZET