Eko odbor Vrtića

eco schools rgb | GRDELIN BUZET

Dječji vrtić „Grdelin“ Buzet priprema dokumentaciju za dobivanje statusa Eko škole čime bi se Vrtić priključio ostalim odgojno-obrazovnim ustanovama u Buzetu koje su već stekle navedeni status.
Prvi korak u postupku dobivanja statusa je osnivanje Eko odbora koji čine članovi: ravnatelj, odgojitelji (voditelji programa, koordinatori), predstavnici stručnog tima te tehničkog i administrativnog osoblja, predstavnici djece i roditelja ustanove koja se kandira te predstavnici lokalne zajednice, javnih i drugih poduzeća, predstavnici udruga koje se bave pitanjima okoliša, a djeluju u mjestu Eko-škole (vrtića).
Cilj i zadatak Odbora je usvajanje Eko programa koji priprema i provodi Vrtić te pružanje podrške i suradnje u aktivnostima od zajedničkog interesa.

Dana 3. veljače 2016. godine u dvorani vrtića održan je inicijalni sastanak konstituiranja Eko odbora na kojem su ravnateljica i pedagoginja prezentirale postupak dobivanja statusa Eko škole koji se sastoji od 7 koraka te pozvale prisutne na članstvo u Eko odboru.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA